Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament edu365.cat

Qui l'ha escrit?

R.J. Palacio

 

  R.J. Palacio
 • Raquel Jaramillo Palacio va néixer als Estats Units d'Amèrica, filla de pares colombians. Parla castellà, tot i que se sent més còmoda amb l'anglès.

  Viu a Nova York amb el seu marit, dos fills i dos gossos. És dissenyadora gràfica de portades de llibres; curiosament, no ha dissenyat la portada del seu primer llibre.
  Diu que es va decidir a escriure Wonder després de reflexionar sobre la seva reacció en veure en una botiga una nena que tenia una malaltia hereditària. Li va semblar que havia estat del tot desencertada.

 • Activitat
  Busca informació sobre aquesta autora i crea dues entrades d'enciclopèdia: una amb tot el que trobis d'ella i una altra per al llibre.

  Ho pots fer a eduwiki. Si no hi estàs donat d'alta, fes-ho ara.
  En cas que l'entrada de R.J. Palacio o Wonder ja existeixi, compara el que s'hi diu amb el que tu has après i tot seguit: completa, modifica o precisa l'article d'eduwiki. No oblidis revisar l'ortografia i la redacció de l'article abans de donar-ho per acabat.
  També pots crear un article d'enciclopèdia sobre aquesta autora i el seu llibre a la Viquipèdia.
  Els procediments per fer-ho són similars a les dues enciclopèdies.
 • Més informació
  Si poses el nom de l'autora o del llibre en un cercador et donarà moltes webs que en parlen. Tot seguit en tens algunes que et poden ser útils, observa que estan en llengües diverses:
  Web oficial de l'autora
  Pàgina web d'Edicions La Campana
  Entrada de Wiquipèdia
  Un bloc sobre llibres