Ajuda

Presentaciˇ Organitzaciˇ Ajuda Mapa

L'ajuda ofereix explicacions dels diferents elements que aporten flexibilitat a la navegaciˇ per aquesta web.

AixÝ tenim una pÓgina principal una mica diferent amb accÚs als tres temes principals de la unitat i enllaš a apartats especÝfics per ajudar a situar-se en el web tant a nivell te˛ric com prÓctic sˇn: la presentaciˇ, l'organitzaciˇ, l'ajuda i el mapa del web.

Les 3  planes d'introducciˇ de cada m˛dul tenen en el marge superior l'enllaš a l'ajuda, el mapa, l'inici del web i a les planes introduct˛ries dels altres moduls. En el marge inferior tenen l'enllaš als objectius, continguts, guia, activitats d'aprenentatge, activitats d'avaluaciˇ, glossari i recursos del m˛dul actiu.

 

 

La resta de pÓgines, amb excepciˇ de les pÓgines d'activitats d'aprenentatge i avaluaciˇ tenen   la mateixa estructura:

la capšalera amb el nom del m˛dul o l'apartat

una barra horitzontal de text en el marge superior, que ens enllaša amb la resta dels m˛duls, la plana introduct˛ria al m˛dul, el mapa del web i aquesta ajuda.

una barra vertical de botons en el marge esquerre que ens connecta amb els diferents apartats del m˛dul.

TambÚ tenim els lligams incrustats en els Ýndex o enmig del text (les frases o paraules. subratllades que enllacen amb pÓgines externes o internes). Cal tenir present que per retornar de la imatge al text s'activa el botˇ de retrocÚs del navegador.

Els botons de navegaciˇ interna que permet tornar en les planes llargues a la capšalera de la mateixa o a la plana anterior, especialment en les planes d'activitats d'aprenentatge.