Flash

Flash és una tecnologia de gràfics animats molt utilitzada en l'entorn web els últims 20 anys, però que ha quedat obsoleta en l'actualitat, sent substituïda principalment per Javascript, HTML5 i altres formats. És per això que les noves versions dels navegadors web estan deixant de soportar-la de manera progressiva.

Degut al seu llarg recorregut, alguns recursos de l'Edu365 utilitzen tecnologia Flash i poden no funcionar correctament o deixar de funcionar totalment en alguns dispositius i navegadors.

En concret, actualment els recursos fets amb Flash només funcionen en ordinadors d'escriptori (a les noves versions cal fins i tot activar la visualització del component Flash per executar-lo). Als dispositius mòbils, com telèfons i tauletes, no és possible visualitzar els continguts en format Flash.

Es preveu que per a finals de 2020, la tecnologia Flash deixarà de funcionar als navegadors d'escriptori definitivament.


Navegadors web

Per garantir la millor experiència dels visitants del web i una correcta visualització, és necessari utilitzar les últimes versions de qualsevol dels navegadors web més estesos (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari o Microsoft Edge).

El disseny utilitzat és responsiu, el que significa que la interfície s'adapta a la mida de la pantalla, facilitant la visualització i la interacció amb el web, sobretot als dispositius com telèfons i tauletes.