Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat

 

 

La història de l'Aydin m'ha arribat a l'ànima. I és que els robots també en tenim, d'ànima, no us penseu! I jo, la tinc mooolt sensible. He plorat tant i tant que fins i tot ha pujat el nivell de la mar Mediterrània!

Us imagineu ser una balena i estar engabiada al mig de la mar? Saber que més enllà de la presó hi ha tot un oceà per on no podràs nedar mai... Quin patir! Però l'Aydin, la balena protagonista d'aquesta aventura, aconsegueix escapar-se i solcar les aigües lliurement.

Si llegiu aquest llibre descobrireu com es pot sentir un animal engabiat i quin gust té la llibertat. Coneixereu una relació d'amistat que pot fer nedar molts quilòmetres i passar moltes nits de vetlla. I, també, us endinsareu en les platges de la costa de Turquia, en un petit poble pescador, anomenat Gerze.

Què més us puc dir? Doncs que us encantarà. Es veu que l'autor, en Jordi Sierra i Fabra, hi té la mà trencada, en això d'escriure, i no para mai d'imaginar-se històries. Jo ja estic esperant que escrigui l'Aydin, segona part, perquè quan t'acabes el llibre, en vols més i més i més.