Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat

 

 

Teniu ganes de riure? Voleu saber què caram és això de la VOCACIÓ? Voleu llegir un llibre boníssim? Doncs aquí el teniu: Cul de mal seient, de la Mercè Company!

Algú de vosaltres ja sap què vol ser, de gran? Teniu algun ofici al cap? O teniu un munt d’idees que us bullen dins la closca tot fent xup-xup?

Doncs llegiu-vos Cul de mal seient i acompanyeu l’Anna Simó en la seva còmica i esbojarrada recerca de la vocació. I és que l’Anna és una nena que està molt perduda i atabalada. És una mica trasto i belluguet, i tot el dia pregunta i mai ningú no se la pren seriosament. Us sona?
D’altra banda, té la pega de ser molt curta de vista i, si no porta les ulleres, ja cal que aparteu les criatures perquè el desastre està assegurat. I en els grans moments de la seva vida sempre hi ha algú que s’encaparra a fer-li treure les ulleres perquè estigui més bufona. Us ho imagineu?

Jo, a la seva edat, tenia les coses més clares: de gran volia ser famosa. Bé, volia ser rica i famosa. I gràcies a la meva vocació científica, ho he aconseguit. Al barri tothom em coneix per Doctora Proveta i els veïns de l’escala ja no s’esveren quan surt fum de colors pel celobert. I la meva riquesa interior... Ah!, val més que tots els euros del món!