Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat


 

Els dimarts del senyor F. és un llibre extraordinari! Si voleu viure una història emocionant, si voleu passar mil aventures, no ho dubteu: llegiu-vos-el ARA MATEIX. Per a mi ha estat una revelació!

Jo no llegeixo mai. Quin avorriment! Quan veig les meves filles amb el nas entre les pàgines d’un llibre no ho puc suportar. Ves si no podrien seure al sofà i mirar la tele com tothom!

Però l'altre dia necessitava alguna cosa per falcar la taula del menjador, que sempre balla, i em va caure aquest llibrot a les mans.


 

I res, mentre el col·locava a sota la pota de la taula, allò que el fulleges una mica i.... plaf! Em vaig quedar atrapat com una mosca en una teranyina!

A casa, quan em van veure llegir, tot eren corredisses: que si el papa no es troba bé, que si truquem a urgències... Fins i tot jo estava una mica espantat! Però és que la vida del senyor F. és per a llogar-hi cadires! Us imagineu haver de fugir de dues guerres? I sobreviure a Londres tocant l’harmònica? I travessar l’Atlàntic amagat dins d’un bagul?

 

Una vida plena de peripècies i alguns misteris... Per què porta un braç ortopèdic, el senyor F.? I per què es diu senyor F.?

En fi, que aquest llibre és una meravella. A part, l’autora, una tal Mercè Canela, s’ho fa venir bé per deixarte intriga--díssim al final de cada capítol. No he pogut parar de llegir durant tres dies, tu! Es veu que en els llibres no hi ha pauses per als anuncis... Quines coses, eh?


Vols conèixer
els amics del senyor F.?
 
 
Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Mercè Canela
Títol: Els dimarts del senyor F.
Il·lustrador: Max
Editorial: Cruïlla, Barcelona, 1998
Col·lecció: El vaixell de vapor, sèrie vermella, 82
ISBN: 84-8286-372-X

 

 
El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | Tot un personatge | El joc | La biblioteca de llibres