Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat

Bufa, nanos! Quin llibre! Els fills del bufador de vidre és una història original, inquietant, terrorífica! És d'aquella mena d'històries que entusiasmen a les meves vaques: les que arriben al cor i a l'ànima. I triguen molt de temps a sortir-ne!

Aquest llibre m’ha agradat tant, però tant tant, que me l’he après de memòria. Sí, sí, de cap a peus. Així, mentre dono el menjar a porcs, gallines i vaques el vaig recitant, paraula per paraula, i noi!, mai no m’havien menjat tan bé, les bèsties!

I això que la història encongeix l’estómac. Quin patir! Us imagineu despertar-vos un dia en un casalot tenebrós i no recordar res del vostre passat? Doncs això és el que els passa a en Klas i a la Klara, els fills del bufador de vidre. La vida en aquell indret és el pitjor malson que

us pugueu imaginar! Els pobres nens se senten tan sols i abandonats, tan infeliços, que sembla que res pitjor no els pugui passar... fins que apareix la Nana. La immensa Nana. La terrible Nana. L’institutriu més espantosa del món.

Si voleu saber com acaba la història us haureu de llegir el llibre perquè a mi se’m fa un nus a la gola i no puc continuar. Aquí, a la granja, ens hem

quedat tots tan trasbalsats que demà ens agafem un dia de festa. Hem decidit que les gallines no pondran ous, les vaques no faran llet i tots plegats ens n’anirem a la biblioteca, a veure si trobem un altre llibre d’aquesta autora, Maria Gripe, perquè ens ha encantat com escriu.

Què, voleu venir?

Voleu conèixer un personatge fantàstic d'aquesta història?

Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Maria Gripe
Títol: Els fills del bufador de vidre
Il·lustrador: Harald Gripe
Editorial: Cruïlla, Barcelona, 1985
Col·lecció: El vaixell de vapor, 2 (sèrie taronja)
ISBN: 84-7629-130-2


El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | Tot un personatge | El joc | La biblioteca de llibres