Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat

Voleu llegir un llibre que val la pena? Voleu riure de gust? Voleu passar una estona formidable? DONCS QUÈ FEU AQUÍ ATURATS??!! Tots a llegir Berenars amb Cleopatra, de Teresa Broseta!

Quan veia la meva filla llegint-lo i cargolant-se de riure no m’ho podia creure. Llegir i riure a la vegada! Però si tothom sap que llegir és la cosa més avorrida del món! Total, que com que tenim la tele espatllada vaig agafar el llibre per fullejar-lo una mica, res, per curiositat... I ja està: ben atrapat. Per mi que hi ha llibres que els deuen posar alguna mena de droga, perquè em va agafar una dèria de passar pàgines...! I m’ho vaig passar bomba.

Us en faig cinc cèntims: resulta que la Blanca s’ha hagut de separar de la seva millor amiga perquè l’han canviada d’escola. I un nou company, el Joan, s’asseurà amb ella a classe. Després d’un començament nefast, acabaran convertint-se en amics inseparables i compartint moltíssimes coses. I la Blanca tindrà la sort de conèixer la Cleopatra, la gegantina mare d’en Joan, que prepara els millors berenars del món... mentre provoca unes trencadisses de plats i gots que fan tremolar la terra!

Aquest llibre us encantarà. N’estic segur. Jo m’he divertit molt més que fent zàping! I també us agafarà moooolta gana. Apa, bon profit i bona lectura!

Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Teresa Broseta
Títol: Berenars amb Cleopatra
Il·lustrador: Juan Carlos San Román
Editorial: Edicions del Bullent, Picanya, 2004
Col·lecció: Els llibres del gat en la lluna, 24
ISBN: 84-86390-99-8

El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | El joc | La biblioteca de llibres