Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat


Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Montserrat Galícia
Títol: Els cent dies del drac
Il·lustradora: Cristina Picazo
Editorial: Grup Promotor, Barcelona, 2004
Col·lecció: Pròxima parada
ISBN:84-8435-710-4

 

 

Oh la la! Els cent dies del drac de Montserrat Galícia és un d'aquells llibres que voldries que no s'acabés mai! Si voleu viure una aventura inoblidable, llegiu-vos-el. Oh, yes!

Jo, quan viatjo, ja ho sabeu, sempre porto un llibre a la maleta i me'l llegeixo a les estacions, al tren, a l'avió...   I aquest cop m'he endut Els cent dies del drac . I m'ha agradat tant, però tant, tant i tant, que, mon dieu !, m'ha passat una cosa extraordinària: he perdut tots els trens i avions i no m'he mogut de l'estació!

Com us ho dic! Aquest llibre ha estat el viatge més fabulós, emocionant i trepidant que he fet mai! La història és la següent: la reina Areta, regent de l'illa de Zante, desapareix misteriosament en un naufragi i tothom la dóna per morta. Tothom menys   Dana, la seva filla, que fent cas als rumors que diuen que la reina és a l'illa de Quiros, s'embarcarà de polissó al Bella de la Mar, un vaixell que navega pel Mar Conegut. Voleu acompanyar-la? Voleu viure una tempesta a alta mar? Voleu descobrir el misteri de l'illa del Gran Drac?

Ooooooh! Aquest llibre és tan beautiful i tan wonderful que mentre el llegeixes és com si fossis en un altre world ! Ara me'n vaig de viatge a la biblioteca del costat de casa, a veure si trobo més llibres d'aquesta autora. Apa, bon voyage !

El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | No perdis el fil | El joc | La biblioteca de llibres