Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat


Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autor: Miquel Desclot
Títol: Aristòtil entre escombraries
Il·lustrador: Oriol Galí
Editorial: La Galera, Barcelona, 2004
Col·lecció: Grumets, 168
ISBN: 84-246-9578-X

 

Voleu cantar i ballar al ritme de les escombraries? Voleu conèixer un abocador de deixalles paradisíac? Teniu fam de bones històries?

Sí! Fam, fam, fam, és el que jo tinc! Com sempre! Però només hi ha una cosa que em fa oblidar aquesta gana incontrolable que no em deixa ni respirar: un bon llibre. I aquí teniu una història més bona que el pa.

D'entrada el tema fa encongir l'estómac: que si rampoines, que si brutícia, que si piles de brossa... Però ja us dic jo que aquest llibre us encantarà i acabareu cantant com veritables tenors i sopranos acompanyant les melodies d'un radiador d'autocar, una ampolla de Coca-cola o un bidó de detergent! Cert com que aquest plat de patates estofades que tinc davant d'aquí a un segon ja no hi serà. Flop! Boníssim!

Voleu que us en faci un resum curtet, curtet? Doncs situeu-vos: l'Aristòtil és un savi que vagareja pel món, dormint aquí, menjant allà, i caminant, caminant arriba a un abocador de deixalles. Allà coneix el fabulós Follet de les Escombraries que li ensenyarà el seu paradís particular i li presentarà els seus amics. Us hi apunteu?

Jo l'he devorat. Fins i tot les cobertes, m'he menjat! Ja sabeu que jo tot ho reciclo: obro la boca i avall. Apa, que vagi de gust!

El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | No perdis el fil | El joc | La biblioteca de llibres