Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat

Sous d'aquella mena d'éssers estranys que els agrada llegir, que tenen sentit de l'humor i que volen viure aventures? Sí? Doncs Ala de corb, d'Enric Larreula, està fet per a vosaltres!

Tot va començar quan la meva dona i les meves filles van prendre aquella decisió tan estrambòtica: després de sopar no encendríem la tele perquè volien llegir. "Déu meu! És la fi!", cridava jo. Però com que són tres contra un, no vaig tenir més remei que acceptar-ho. Estava segur que els passaria aviat, la dèria.

Però no. Total, que vaig anar a la llibreria i li vaig dir al dependent que em donés un llibre. "Quin?", em va preguntar. "Com, que quin? No ho sé, un." "Oh, és que de llibres n'hi ha de moltes menes", i que si patatim, que si patatam, aquell dependent amb cara d'espàrrec no callava mai. Al final em va vendre Ala de Corb , que es veu que a ell li havia agradat tant i tant.

Oh! Mai no m'ho havia passat tan bé! Quin tip de riure! Quin llibre! Quina meravella! La cosa va de pirates: resulta que Ala de Corb és el pirata més temut i més perseguit de tot el Carib. I per què? Doncs perquè, a més de robar a rics i riquíssims, segresta la promesa del governador. I per què? Doncs perquè Ala de Corb se n'ha enamorat com una bleda. I és clar, ja la tenim organitzada. Però l'aventura forta, forta, comença quan ell i la seva tripulació arriben a una illa amb una mina d'or i resulta que...

Ep! Prou! Que m'embalo! Si us explico el final, no m'ho perdonaria mai! Sóc una mica cap de suro, però sé que això fa molta ràbia. Llegiu-vos-el i ja veureu com us ho passareu de primera. Jo, el que no entenc, és que això de llegir no ho anunciïn per la tele...

Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autor: Enric Larreula
Títol: Ala de Corb
Il·lustrador: Jordi Vila Delclòs
Editorial: Baula, Barcelona, 2002
Col·lecció: Ala delta, 3
ISBN: 84-479-1013-X


El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | No perdis el fil | El joc | La biblioteca de llibres