Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat

Creieu que existeix alguna cosa més interessant que llegir un diari SECRET? Doncs sí! Llegir-ne DOS: El diari secret de la Susi, El diari secret d'en Paul, de Christine Nöstlinger!

Primer de tot, vull deixar una cosa ben clara: jo no sóc una tafanera. Quan un diari és secret, no hi ha volta de full: és secret i NINGÚ no el pot llegir. Però és clar, quina culpa tinc jo que aquest diari l'hagin publicat i es pugui trobar fins i tot a les biblioteques? A més, tampoc no és culpa meva que estigui tan ben escrit! I, a sobre, és divertidíssim! Jo el vaig obrir per no fer un lleig a la Cuqui, que me'l va regalar perquè ella sí que és una tafanerota sense vergonya... I si l'obres... ja has begut oli! No pots parar fins al final!

A més, aquest llibre té una sorpresa: si el gires al revés pots llegir un altre diari, el d'en Paul. I pots entendre moltes coses de les que has llegit en el diari de la Susi. I és que cadascú sempre té una versió diferent dels fets, oi? Us imagineu poder saber què pensen els altres d'una mateixa situació?

Bé, no us puc dir res més: us encantarà. Això sí, un consell: si escriviu un diari, tanqueu-lo amb pany i clau, no fos cas que algú se'l llegís i després el trobessiu als aparadors de les llibreries!

 Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Christine Nöstlinger
Títol: El diari secret de la Susi; El diari secret d'en Paul
Il·lustradora: Christine Nöstlinger Jr.
Editorial: Cruïlla, Barcelona, 1992
Col·lecció: El Vaixell de Vapor, 44
ISBN: 84-7629-678-9

El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | L'autor | El joc | La biblioteca de llibres