Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat


Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Núria Pradas
Títol: Quina familia!
Il·lustradora:Eva Sans
Editorial: La Galera, 2006
Col·lecció: Grumets de la Galera, 177
ISBN:84-246-2166-2

Eeep, nois! Pareu atenció: m’acabo de llegir un llibre dels bons: Pet de llop, de Pep Molist. Una troballa!

Sí senyor, un bon llibre. Llàstima de la pudor... Ospa, tu, quina ferum! Sí, nois, com ho sentiu: aquest llibre fa pudor de merda d’oca. Una fortor...! Mentre me’l llegia, les meves vaques s’apartaven de mi lluny, lluny... Però jo, com si res i a llegir, que la història s’ho valia.

I és clar, que en feia, de pudor! Resulta que al poble de Nariuska, la bruixa Olívia ha fet un encanteri pestilent i de la seva xemeneia no para de sortir-ne un fum espès que fa tuf de merda d’oca. Imagineu-vos quin panorama! Tothom tancat a casa! Fins que el bruixot Narcís intentarà posar-hi remei amb un antídot: caldrà que ompli el cel de Nariuska de pets de llop. I primer caldrà caçar un llop. I esperar que es tiri un pet. I un altre. I molts més!

Ho aconseguirà, el bruixot Narcís? Jo ja ho sé perquè me l’he llegit, però ep!, muts i a la gàbia, que no us vull deixar sense sorpresa.
Les meves vaques no en volen saber res, de tanta pudor. Elles s’ho perden! I jo em dic: que no en fan, elles, de pudor? Pudor de caca de vaca! Que és forteta, eh? Tot i que a mi, us ho confesso: és una pudor que m’agrada. I, llavors, que és: pudor o olor? Mira, ja tinc tema per a escriure un llibre!
Apa, bona lectura!

El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | El joc | La biblioteca de llibres