Cavall Fort. Revista per a nois i noies Edu365.cat


Fes clic per veure la portada del llibre ben gran!

Autora: Meri Torras
Títol: La meva germana Aixa
Il·lustrador: Mikel Valverde
Editorial: La Galera, 2006
Col·lecció: Grumets; 178 (sèrie vermella)
ISBN: 84-246-2167-0

Teniu fam de llegir un bon llibre? Doncs atipeu-vos amb la lectura d'una història que us farà riure i us arribarà al cor: La meva germana Aixa, de Meri Torras. És deliciós!

Us podeu creure que ja me l’he llegit tres cops? Des que he conegut l’Aixa i el seu germà, els protagonistes d’aquesta història, només vull estar amb ells. I, és clar, vinga llegir-me el llibre una vegada i una altra... És com repetir de postres, i repetir de postres, i tornar a repetir...

Voleu saber de què va? Resulta que quan al germà de l’Aixa li van dir que tindria una germaneta, es va pensar que la panxa de la mare s’inflaria com un globus. Però no: l’Aixa va arribar amb avió des d’un país africà. La vida de l’Aixa no havia estat gens fàcil: de ben petita li va esclatar una mina antipersona tan a la vora que va perdre una cama.

Ara, l’Aixa i el seu germà, són inseparables. I si us llegiu la seva història descobrireu tot el que es pot arribar a fer amb una sola cama! I, a més, també descobrireu una sorpresa que encara no es pot dir...

La Meri Torras és l’autora d’aquest llibre tan bonic. I ara mateix penso trucar-li i demanar-li que faci el favor d’escriure més aventures d’aquests dos germans. Què vol que faci, jo, ara, si no puc viure sense ells?
En fi, mentre espero que n’escrigui la segona part, menjaré lioneses, que això sempre anima... Apa, bon profit i bona lectura!

El llibre del mes | Tasta'n 4 ratlles | El joc | La biblioteca de llibres