Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació 	edu365.cat

La publicitat Descarrega els continguts en un pdf

I tú? També vas de marca?

animacions

Potser tu ets un noi o una noia molt aficionat a les marques... o potser no. En tot cas, ens agradaria explicar-te alguns secrets que tenen a veure amb les marques. Estem segurs que t'interessarà.
Per començar, et proposem un exercici molt fàcil.


d


Observa quantes de les coses que fas servir diàriament són productes de marca (roba, calçat, menjar, transport, estris i complements, etc.). Fes una llista dels productes i de les marques que et surtin. Què et sembla? Abans de fer aquest exercici eres conscient de la quantitat de marques que envolten la teva vida quotidiana?

d


Pensa a quines marques associes els productes d'aquesta llista:

p1   Descarrega-la!


De ben segur que has associat ràpidament cada producte amb una marca sense pensar-t'ho gaire, d'una manera automàtica. Per què? Doncs és molt senzill d'entendre. Resulta que gràcies al poder de la publicitat hi ha marques que tenen una presència constant en tots els mitjans i per això ens resulten tan familiars.

Ara intenta respondre sincerament: Abans de comprar un producte, mires de quina marca és? Prefereixes comprar un producte de marca abans que un sense marca o de marca desconeguda?