Obsolescència FLASH

Flash ha estat una tecnologia de gràfics animats molt utilitzada a l'entorn web els últims 20 anys, però ha quedat obsoleta i ha estat substituïda progressivament per Javascript i HTML5, entre altres formats.

Com que el nostre és un web amb un llarg recorregut, conté encara alguns recursos que, pel fet d'utilitzar aquesta tecnologia, veureu que han deixat de funcionar en alguns dispositius i navegadors. L'equip de l'Edu365 treballa en la creació de nous continguts, així com en la revisió dels antics, per tal d'oferir-vos-els pròximament en un format alternatiu.


NAVEGADORS WEB

Per garantir la millor experiència dels visitants del web i una correcta visualització, és necessari utilitzar les últimes versions de qualsevol dels navegadors web més estesos (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari o Microsoft Edge).

El disseny utilitzat és responsiu, el que significa que la interfície s'adapta a la mida de la pantalla, facilitant la visualització i la interacció amb el web, sobretot als dispositius com telèfons i tauletes.