Llegir i descobrir

Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme

Georgia Byng

Va néixer l’any 1965 al comtat de Hampshire, Anglaterra. Quan va acabar l’escola, va estudiar Art Dramàtic i va treballar com a actriu. Actualment, viu a Londres amb el seu marit i els seus dos fills.

Des de molt jove, es va interessar pel món dels còmics i per la literatura juvenil. Abans dels llibres de Molly i les seves aventures, Georgia ja havia publicat altres llibres per a infants i joves, sense gaire èxit, com diu ella mateixa.

Georgia Byng va tenir moltes dificultats per publicar el primer llibre Molly Moon i l’increïble llibre d’hipnotisme, malgrat que la seva posició social -és filla del comte de Strafford- fa pensar el contrari.

Finalment, Byng va aconseguir un gran èxit amb les aventures de Molly Moon i, fins i tot, es diu que és la creadora d’una contrincant de Harry Potter. Probablement, ben aviat, veurem al cinema les aventures d'aquesta noieta i els seus amics.

Ha publicat també altres llibres de la col·lecció: Molly Moon atura el món (2003) i Molly Moon viatja a través del temps (2005), en què la protagonista, Molly Moon, continua amb les seves aventures.

Per saber més sobre aquesta autora i la seva obra, podeu visitar: Who Is Molly Moon?.